Model bouwen

Model bouwen

Hou je erg van auto's maar heb je het geld niet om er meerdere te kopen? Dan zijn schaalmodellen de oplossing. Je kunt schaalmodellen makkelijk neerzetten in een mooie vitrine. Zo kun je dagelijks genieten van je miniaturen. De miniaturen worden bij je thuis afgeleverd als bouwpakket. Als je een miniatuur hebt afgebouwd kun je deze ook voorzien van andere kleuren. Dit kan je doen met verf, airbrush en spuitbussen. Als je een miniatuur gaat bouwen moet je wel over veel geduld beschikken. Je werkt namelijk met veel kleine onderdelen.

Miniaturen

Op de website van onze partner kun je makkelijk de schaal bekijken. Een schaal geeft de verhouding weer tussen de afmetingen van het model en de werkelijke afmetingen. Zo kan een schaal bijvoorbeeld 1:24 zijn. Onze partner verkoopt niet alleen maar auto's. Je kunt de volgende bouwdozen ook bestellen:

Ben je benieuwd naar het volledige aanbod? Neem dan een kijkje op de website van onze partner en koop vandaag nog een bouwpakket.

Geschenksets

Is er binnenkort iemand jarig? Geef eens een miniatuur cadeau! Er zijn verschillende soorten cadeaus verkrijgbaar zoals helikopters en dinosaurussen. Bekijk alle cadeaus op de website van onze partner.

Terug naar overzicht