Schilderij voor buiten

Schilderij voor buiten

Als je in de zomer heerlijk buiten zit wil je genieten van een mooie tuin. Een kale plek aan de muur of aan je schutting kan dit verpesten. Je bent deze zomer helemaal hip met een buitenschilderij. Onze partners hebben canvas schilderijen die zijn geschikt voor buitenshuis. Je kan je tuin helemaal opfleuren met een canvas schilderij. Wil je graag een rustige sfeer creëren in je tuin? Kies dan voor een afbeelding van een boeddha of van een rustgevend landschap. Wil je graag iets anders aan de muur? Een schilderij voor buiten met je kinderen of huisdieren erop is ook mogelijk.

Buitenschilderij in je tuin

Elk canvas buitenschilderij kan beschikken over een unieke afbeelding als je dit wil. Je kunt één enkel schilderij neer hangen maar voor een speciaal effect kun je ook kiezen voor een drieluik. Een drieluik is een leuke en originele manier om je tuin net dat beetje extra uitstraling te geven. Een canvas schilderij kun je aanpassen aan de sfeer van je tuin. Een vrolijke tuin met veel bloemen komt beter tot z'n recht met een vrolijk schilderij aan de muur.

Weersinvloeden buitenschilderij

Een canvasdoek wat het hele jaar door buiten aan de muur hangt moet wel tegen een stootje kunnen. Een schilderij voor buiten is gemaakt van weerbestendige materialen. Na een warme zomer is je canvasdoek dus niet verkleurd. Ook na een flinke regenbui zijn kleuren niet uitgelopen. Kortom: canvasdoeken zijn ideaal voor binnen en buiten.

Terug naar overzicht