Schilderijen

Schilderijen kunnen een mooie aanvulling zijn op je interieur. Een kale muur in huis vindt niemand mooi. Je kunt een duur schilderij aanschaffen op een veilingsite of zelf gaan schilderen. Wij van Hotart.nl hebben voor jou al de beste websites voor de aanschaf van schilderijen op een rij gezet. Online vind je schilderijen in verschillende stijlen en van diverse schilders.

Abstract schilderij aan je muur

Abstracte schilderijen doorbreken alle regels op het gebied van kunst. Een schilder die een abstract schilderij maakt kan zijn eigen technieken en ideeën perfect uitwerken. Bij abstracte kunst bepaalt de schilder zelf wat voor hem kunst is. Er zijn dus geen regels die bepalen of een schilderij de naam ''abstract'' mag dragen.

Mooie figuratieve schilderijen

De tegenpool van abstractie is figuratieve kunst. Dit soort schilderijen bevatten vaak onderwerpen die voor iedereen herkenbaar zijn. Hierbij kun je denken aan een mooi groen landschappen of aan een portret van een leuk gezelschap. Kubisme is een bekende stroming binnen de figuratieve schilderkunst. Enkele kunstenaars die bekend staan om hun kubistische schilderijen zijn Picasso en Braque.

Bloemen schilderijen

Misschien hou je niet van bloemen en planten maar toch zijn deze schilderijen heel hip! Een bekend schilderij met bloemen is Waterlelies van Claude Monet. In de periode 1899-1900 maakt hij 18 verschillende waterlelieschilderijen. Ben je niet zo goed in het verzorgen van je bloemen? Een schilderij is dan de ideale oplossing want deze bloemen verwelken nooit.

Schilderijen kunnen zowel op canvas als op linnen geschilderd worden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan vandaag nog de website van onze partners! De partners waarmee wij samenwerken hebben ruime ervaring in het handelen en leveren van kwalitatief goede schilderijen.